Deși au mai multe arome (și, evident, Untul de arahide nu s-ar califica ca Paleo), favele noastre sunt Blueberry.

Deși au mai multe arome (și, evident, Untul de arahide nu s-ar califica ca Paleo), favele noastre sunt Blueberry.

„Am intrat cu o gândire atât de încăpățânată de a gândi că singurul mod în care puteam aduce copilul nostru pe lume era în mod natural. Fără intervenții medicale fără intervenție. RELATED: Shawn Johnson gravidă arată cu mândrie Baby Bump în gimnastică Leotard de la Jocurile Olimpice din 2008 Vizualizați acest post pe Instagram 22 de ore de muncă pentru a se încheia într-o secțiune c.

Am intrat cu o gândire atât de încăpățânată de a gândi că singurul mod în care puteam aduce copilul nostru pe lume era în mod natural. Fără intervenții medicale fără intervenție. La 14 ore când am ales să iau o epidurală m-am simțit vinovat. La 22 de ore când ni s-a spus că trebuie să obțin o secțiune c am simțit că am eșuat. Dar după ce am ținut-o pe fetița noastră dulce în brațe și mi s-a spus că totul a decurs bine și ne-a făcut-o în siguranță, aș fi putut să-mi pese mai puțin.

Lumea mea / lumea noastră nu mai are nimic de-a face cu noi, ci tot ce are de-a face cu ea. Este totul pentru ea și voi face pentru totdeauna orice fată pentru această fată pe care o iubesc mai mult decât mi-am imaginat-o vreodată. O dragoste pentru care nimeni nu te poate pregăti. @andrewdeast M-am referit la asta în spital, când am spus că veți fi veșnic numărul meu, dar ea va fi pentru totdeauna numărul nostru unu împreună.

Mulțumim medicilor și asistentelor incredibile care au adus-o pe fetița noastră pe lume în siguranță și către cel mai bun soț / tătic din lume pentru că sunt acolo la fiecare pas. 📸 @tealephotography O postare împărtășită de Shawn Johnson East (@shawnjohnson) pe 7 noiembrie 2019 la 12:44 PST / ** / / ** / Cu toate acestea, după 14 ore de dureri de forță, „a ales să obțină o epidurală,” ceea ce a lăsat-o să se simtă „vinovată”. Opt ore mai târziu, medicii ei au zdrobit speranțele unei nașteri vaginale. „La 22 de ore, când ni s-a spus că trebuie să obțin o secțiune c am simțit că am eșuat”, a mărturisit ea. (Doar un FYI rapid: secțiunile C sunt extrem de frecvente. Conform celor mai recente date din Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor, 32% din toate livrările se fac prin secțiunea C.) Din fericire pentru Johnson, vinovăția și sentimentele de eșecul nu a durat mult. „Dar după ce am ținut-o pe fetița noastră dulce în brațe și i s-a spus că totul a decurs bine și ea ne-a făcut în siguranță, aș putea [sic] să-mi pese mai puțin”, a scris ea. „Lumea mea / lumea noastră nu mai are nimic de-a face cu noi, ci tot ce are de-a face cu ea.

Este totul pentru ea și voi face pentru totdeauna orice fată pentru această fată pe care o iubesc mai mult decât mi-am imaginat-o vreodată. O dragoste pentru care nimeni nu te poate pregăti. ”Johnson a continuat, de asemenea, să împărtășească un sentiment dulce pe care i-a spus soțului ei în camera de livrare:„ @andrewdeast l-am vrut să spun în spital, când am spus că veți fi pentru totdeauna numărul meu, dar ea acum va fi pentru totdeauna numărul nostru unu ”, a scris ea, împreună cu mulțumirea medicilor și asistentelor care și-au adus fiica pe lume„ în siguranță ”.harmoniqhealth.com RELATED: Beyoncé dezvăluie că avea o secțiune C de urgență.

Iată ce face procedura cu adevărat corpului tău, dar Johnson și East nu s-au oprit cu o singură postare de Instagram – cuplul a împărtășit și un vlog pe YouTube (doar prima parte, în acest moment) din întreaga lor livrare de 22 de ore, completă cu momentul în care Johnson a trebuit să-și facă epidural. Mai mult, în mod clar, trebuie să apară vlog-ul de naștere al lui Johnson și East, dar se pare că răzbunarea cuplului a mers mai mult decât OK atunci când în sfârșit și-au salutat fetița pe lume.

Acum, întrebarea tuturor se întreabă: când va începe Drew să ia ore de gimnastică? Pentru a obține mai multe povești de acest gen livrate în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul de informare Real Wellness WomenIRL 9 gustări Paleo pe care le puteți mânca în funcțiune. Aceste gustări ambalate paleo-prietenoase vă vor sativa atunci când pur și simplu nu puteți pregăti ceva de la zero.

De Beth Lipton 01 ianuarie 2016 Fiecare produs pe care îl oferim a fost selectat și revizuit de către echipa noastră editorială. Dacă efectuați o achiziție folosind linkurile incluse, este posibil să câștigăm comision.

Reclamă Salvează elipsă Pin FB Mai mult Tweet Email Email iphone Trimite mesaj text printare Dacă mănânci Paleo, atunci ai luat o trecere pentru cele mai multe gustări ambalate, care tind să fie pline de Paleo no-nos ca zahărul și ingredientele artificiale. (Și dacă încă nu sunteți clar ce înseamnă să mâncați Paleo, iată tot ce trebuie să știți despre această dietă.) Deci, ce este o persoană primară care ar trebui să râșnească între mese – mai ales când nu pot fi acasă pentru a pregăti ceva de la zero? Citiți mai departe pentru mușcături delicioase pentru a menține mămăligile la atingere.

Carne: The New Primal Meats Sticks (40 de dolari pentru 20; thenewprimal.com) Vă amintiți de aceste înfricoșătoare stații de benzină misterioase de carne? (Sau este doar noi?) Iată o versiune hotărâtă de adulți, mult mai curată, realizată cu carne de vită păstrată, hrănită cu aromă de miere, coajă de lămâie, sare și condimente. Are toată satisfacția primordială de a mesteca cu un băț de vită bine condimentat și de comoditatea ambalajelor ușor de aruncat în poșetă, dar fără lista de ingrediente de lungă distanță.

În plus, are 90 de calorii respectabile, 6g grăsimi și 200 mg sodiu (și 6g proteine ​​pentru a vă menține până la următoarea masă). Zoom imagine RELATAT: 17 idei de gustări cu proteine ​​ridicate Călătorie în teren (6 USD pentru 2,2 oz; amazon.com) Dacă vă place sacadarea, dar evitați excesul de sare, ați ajuns la locul potrivit.

Field Trip se bazează pe un amestec de condimente și nu pe o tonă de sodiu și nu depășește sezonul. Rezultatul este, așadar, un sacadat gustos, cu adevărat plăcut, satisfăcător, care nu te va lăsa să bea sticla de apă. (Notă: De asemenea, au curcan ieșit, dacă preferați.) De asemenea, în special, folosesc sos de soia fără grâu, deci nu este gluten. Este, de asemenea, fără nitriți și fără conservanți.

Image zoom Epic Coconut Carnivore mix mix (5 dolari pentru un pachet de 2 oz; amazon.com) Jerky este un element principal Paleo, dar uneori poate simți un pic de o notă mestecând carnea uscată după un timp. Introduceți Epic cu mixurile sale de trasee, pungile inovatoare care au un pic de sacadat pe o parte și un pic de mixuri pe cealaltă parte, așa că este mai mult o petrecere pentru papilele gustative.

Faverul nostru: Carnivorul de nucă de nucă de cocos (264 calorii, 18g grăsime și 380mg sodiu), care are carne de vită hrănită cu iarbă și nucă de cocos organică prăjită. Nu are mult mai mult Paleo decât atât. Zoom imagine RELATAT: 10 Baruri cu rețete bogate în proteine: Bar RX (19 dolari pentru 12 baruri; amazon.com) Trebuie să adorați un bar care are atât de puține ingrediente și atât de simple, încât le listează pe partea din față a pachetului. … în tip mare.

Barurile RX fac exact asta. Deși au mai multe arome (și, evident, Untul de arahide nu s-ar califica ca Paleo), favele noastre sunt Blueberry. Realizate cu albușuri de ou, migdale, caju, curmale și, bineînțeles, afine, aduce într-adevăr aroma fructelor de fructe.

În plus, este moale și mestecat, nu este cutanat ca niște bare de proteine ​​(deși ambalează 12g, pentru 210 calorii, 9g grăsimi și 11gmg sodiu). Image zoom Exo Bar (35 USD pentru 12 baruri; amazon.com) Deci, OK, da, acestea sunt barele făcute cu făină de cricket.

Ca și în faină, făcute din greieri de la sol. Dar au și migdale, curmale, prune, nucă de cocos și cacao, astfel încât să obțineți o bară satisfăcătoare, cu ciocolată (cu 260 de calorii, 15g grăsime și 45mg sodiu, plus 10g proteine ​​și 8g fibre). Curajosul nostru degustător a menționat: „Dacă puteți face față ideii că acolo există greieri, veți fi bine.

Unii oameni sunt doar îngrijiți de gând, dar nu puteți spune când îl mâncați. De asemenea: Este într-adevăr mai brut să mănânci greieri de la sol decât este să mănânci să zicem, un hot dog? ”Destul de corect. RELATATE: 5 alimente cu mai mult potasiu decât o bană pătrate simple (26 dolari pentru 12 baruri; amazon.com) Barele pot fi o pungă mixtă înțeleptă cu textura, cu unele din categoria moale și netedă, altele aplecându-se spre greu și cret.

Dacă vă place un bar de granola cu granule, vă veți bucura cu adevărat de acestea. Deși sunt fără cereale, ele au o textură moale, granuloasă, undeva între o bară moale de granola și o prăjitură de ovăz. Dintre toate aromele interesante (Sage!

Chili Pep!), Ne-am bucurat cel mai mult de cafea. Toate barele au o aromă de nucă, nucă de cocos, aromă de miere, iar adăugarea boabelor de cafea organice măcinate chiar se trezește (îmi pare rău). Image zoom Altele: pachete de compresie cu unt de nucă de cocos Artisana Raw (17,50 USD pentru 10, amazon.com) Dacă sunteți un mâncător primordial, fără îndoială că ați descoperit deja minunile untului de cocos.

Această răspândire cremoasă, bogată, obținută din carne de nucă de cocos purificată, face deserturi paloase delicioase, îmbracă smoothie-uri, transformă bananele feliate sau merele în gusturi tropicale. Nu este practic să bagi în jur un borcan întreg, dar, din fericire, Artisana face aceste ambalaje convenabile, perfecte pentru ghiozdane, poșete, serviete, pungi transportabile, etc. Cu 197 de calorii, 20g grăsimi și doar 9mg sodiu , puteți mânca unul cu abandon.

Zoom imagine Go Raw Zesty Pizza Spriteed Inx Snax (31 dolari pentru 6 pachete; amazon.com) Admiteți-l: Chiar dacă sunteți cel mai dedicat mâncător primar vreodată, vă lipsește pizza. Și jetoane. (Haide, bineînțeles că o faci.) Vești bune: aceste mușcături sănătoase și aromate merg mult spre satisfacerea nu numai a nevoii tale de croșetare, ci și a acestei bătăi de mâncare pentru pizza.

Din moment ce sunt făcute din semințe de in, de floarea soarelui și de susan, precum și de roșii și mirodenii, vă puteți distruge conținutul inimii (o uncie are 180 de calorii, 13g grăsime și 290mg sodiu – plus, găsiți un alt cip care are 8% de fier de zi și câte 5 g de proteine ​​și fibre). Image zoom Tiger Nuts (6 dolari pentru o pungă de 5 oz; amazon.com) Aceste mici mușcături ciudate pot fi noi în scenă, dar cu siguranță nu pentru umanitate; se pare că au fost cultivate în ultimii 4.000 de ani.

De fapt, nu sunt nuci, ci tuberculi mici, mâncați crude. OK, nu sună delicios și sunt cu siguranță un gust dobândit – dar, odată ce intri în aceste lucruri mici, sunt cam dependente; foarte mestecat, ușor dulce, un fel de castan. O uncie are doar 120 de calorii, 7g grăsime și nu conține sodiu, dar și ambalaje în 10g fibre și 10 la sută din fier de zi.

Tot ce mestecă înseamnă că nu-i lupi în jos și căci și pentru altceva. Image zoom 7 Produse care nu te vor proteja de virusul Zika Experții sunt de acord: aceste produse care resping tantul nu funcționează.

De Kathleen Felton 08 august 2016 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Image zoom Getty Images Poveștile despre virusul Zika au dominat ciclul de știri în această vară, fiecare nu mai înspăimântător decât ultimul. Boala transmisă de țânțari, pe care CDC a concluzionat poate duce cu certitudine la microcefalia defectului la naștere, continuă să se răspândească, cel mai recent într-o mică zonă de la nord de Miami.

Utilizarea unui spray de erori înregistrat în EPA sau pur și simplu acoperirea pielii dvs. va face un drum lung pentru a vă proteja de mușcăturile de țânțar. Cu toate acestea, unele companii au profitat de panica consumatorilor prin comercializarea de produse care promit fals să se protejeze împotriva Zika. “Consumatorii ar trebui să fie avertizați că există multe produse pe piață care nu le vor proteja [de țânțari]”, spune Stacy Rodriguez, un cercetător de la Universitatea de Stat din New Mexico, care a testat multe produse care resping tanturile cu echipa ei.

În efortul de a împiedica aceste tipuri de escrocherii, procurorul general din New York, Eric Schneiderman, a declarat că biroul său a trimis recent scrisori de încetare și de desist către companii care vând produse de protecție Zika care „pur și simplu nu funcționează”. Aici, șapte astfel de produse pe care nu ar trebui să-ți irosesti banii – indiferent ce îți spune eticheta (sau internetul). RELATATE: Tot ceea ce trebuie să știți despre țânțari în această vară Bratari Orice bandă de comercializare în sine ca fiind respingătoare de țânțari nu va fi în conformitate cu afirmațiile sale, spun specialiștii. “[Bratarile] nu ofera niciun fel de protectie”, spune Joseph Conlon, consilier tehnic la American Mosquito Control Association. „Indiferent cine le face, sunt inutile”. Trei astfel de produse, brățara Repellant pentru țânțari Wildheart Outdoors, Bracelet Repellent Bracelet MosQUITo și Banda Repelantă Zquito Mosker Shield Mobile Pro Gear ZIKA au fost printre companiile care au trimis recent o notificare de încetare și deșurare de către biroul lui Schneiderman. Rodriguez este de acord: „Bratarile pe care le-am testat nu au respins eficient tantarii”, spune ea. “Ipotezăm că cantitatea de repelent eliberată dintr-o bandă mică nu este adesea suficientă pentru a proteja o persoană.” Dispozitive cu ultrasunete Dispozitivele cu ultrasunete pretind că creează un “scut fonic” electromagnetic care elimină erorile; două dintre ele, STEL Ultrasonic Pest Repeller și iGear iGuard 2.0 Ultrasonic Insect Repellent Pest au fost, de asemenea, trimise încetarea și desistarea. “Este o idee frumoasă, dar din păcate nu funcționează”, spune Conlon.